РаКаМа Рейки

 

"RaKaMa" означава "преобразуване". RaKaMa Рейки е процес на използване на принципите на живот, за да променям формата на по-ниски енергийни вибрации в по-високи вибрации на светлината и любовта.

Това е специална медитативни и енергичен техника, която се използва за освобождаване на негативност, негативните енергии, натрупани през ежедневието, токсини, емоции, мисли, елементалите и различни други негативни намеси.

В  RaKaMa Рейки се използва само един, но много мощен символ на енергия . Той е изцяло положителен символ на светлина, любов и духовност, която защитава, изчиства и ни лекува от всички негативни влияния, известни и неизвестни .

 

Такса: 12.70 лв./ 7.77 euro

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com