АЮРОВЕДА РЕЙКИ

 

Предпоставка :Усуи Рейки Ниво 2

 

 Това е нова лечебна система от Мохан Чуте.”Аю “означава живот ,а “веда” –познание от Ведическите текстове.Холистичната наука е познание за пълния баланс на Тяло,Ум и Дух,включващо емоции и психология на всички нива.

Създадена е от комбинираните енергии на великата Аюроведа и Рейки.Носи укрепване на тяло,ум и дух.Това е не само лечебна система ,тя  носи и духовен растеж.Помага за пробуждането на Кундалини и ви свързва с виталните енергийни честоти на Аюроведическата Медицина  ,Мантри, Цветове, Планети,

Панчамахабуутас(подсилва ви с метафизичните свойства на Земята,Водата,Огъня,Въздуха и Космоса) и др.

Това е изключително мощна , ефективна ,но и нежна система.

Ангелите на Аюроведа (като Лорд Дханватари) ще ви помогнат да диагностицирате заболявания и да насочите подходящите енергийни честоти към пациента си.

 

Такса: 34.44 лв.

 

 СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

 

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com