ИСУС ЗАЩИТА И ОВЛАСТЯВАНЕ

Исус защита и Овластяване, служи като духовна защита, духовно оръжие и се извършва директно от Възвишеният Учител Исус с Божествено помазване.

Учителят Исус ни даде тази Божествена Енергия за пълна защита срещу всяко зло, така, че Вие ще можете да имате  мощна защита,  около вас, предмети, места, и др.

Енергията може да се използва за физическо, емоционално, духовно, умствено, психическо изцеление,  при тежки атаки от всички негативни, зло породено от  юридическо или физическо лице или всяко друго бедствие, което се изпречи на пътя ви.

Тази  лечебна енергия може да се използва за лечение на всякакъв вид заболявания, болести, психически / емоционални разстройства, хронична болка, и така нататък. Тя може да се използва, за да се откъснат от зависимостта си от всяко вещество, като алкохол, храна и или ума промяна химикали или лекарства.

 

Такса: 74.00 лв./ 44.00 euro

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com