РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО

 

 

Чрез настройката в тази система се свързваш с безпределната богатствена фуртуна на изобилието. За да имаш успех, а това става буквално пред очите ти, желателно е да започнеш с малки желания. За това не е нужно да работите дълго с този вид енергии и ще видите успеха.

Имайте убеждението, че всички желания могат да бъдат изпълнени. Това се случва.

Изобилието е реалност!

Чрез тази настройка ще промените мисленото си, както и отношението си към парите. Тъй като ще бъдете свързани с високо честотни колебания, непоредвидени възможности ще се появят пред вас, раазнообразие от Изобилие и Богатство.

 

Такса: 22.22 лв./ 11.11 euro

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com