ЛЕЧЕБНОТО ДОКОСВАНЕ НА ИСУС ПРОГРАМА ЗА АКТИВАЦИЯ

 

Чрез тази активация Възнесеният Учител Исус ни дава даровете на лечебно му докосване ,така че ние да бъдем излекувани от неговото присъствие и да постигнем пълнота.Активацийте са шест:

 

 Активация Изчистващо Докосване

 

 Изчиства нашите физически,духовни и ментални тела.Това ще премахне и пречисти всякакви обезкуражаващи убеждения,шок,травма ,негативни сили ,токсини,заболявания,негативни енергии ,нахлувания от други измерения, същества,зли или обсебващи духове и други енергии по-ниски от тези на любовта в нашите тела.

 

 Активация Докосване на Спокойствието

 

 Носи ни мир .Тази енергия ще изчисти и успокои умовете и сърцата ни,за да можем да се отпуснем. Също така носи успокоение от всякакви нарушения или проблеми със съня  .Всяко притеснение ще ни напусне.Концентрацията и паметта ще се подобрят.Тази енергия е като успокояващ балсам .

 

 Активация Докосване на Озарението

 

 Носи нова светлина,любов ,осъзнаване, вяра,сила и връзка с Възнесения Учител Исус и Божественото .Ще обнови нашия дух,ще внесе светлина в това което изглежда тъмно и несигурно ,ще огрее правилния път за нас.Ще се повиши способността ни да различаваме правилното за нас и останалите,за да вземем решения, които ще подобрят живота ни .Ще получим висше познание и просветление .

 

 Активация Докосване на Успокоението

 

 Носи ни енергийте на Възнесения Учител Исус, насърчавайки любовта и докосването. Дава ни успокоение и мир без значение какви бури бушуват в нашия живот.Ние ще опознаем истинския мир ,спокойствие и любов.Тази енергия ще ни обгърне с одеало от любов от Учителя Исус,така че да почувстваме успокоение в сърцето ,ума и духа.Ние ще бъдем в безопасност защитени от неговата любов,светлина и щит.

 

 Активация Докосване на Освобожденеието

 

 Тази активация носи енергийте на Учителя Исус за чудотворно изцеление ,както и убеждението и знанието ,че ние сме скъпоценни в очите на Божественото.Това ще ни позволи да получим голяма мъдрост и да действаме и говорим с вяра . Ще ни напуснат Страховете и Съмненията за способността ни да получаваме Божествено вдъхновение,интуитивни мисли  и чувства.Страха от отхвърляне и нуждата от одобрение от страна на останалите ще ни напусне.Страха да говорим истината ще си отиде.Ще можем да се доверяваме,да действаме и да говорим истина.

 

 Активация Лечебно Докосване

 Последната настройка в тази система ни помага да активираме и да се потопим в лечебната сила на Възнесения Учител Исус .Енергията ще докосне всяка част от нашия живот, духовно,емоционално ,ментално и физически.Нашите разбити животи ще станат отново цели.Ще преживеем освобождаване от всяко физическо страдание,вътрешно лечение, възтановяване на духовната връзка между Божественото и нас ,така че отново да сме целостни на всички нива.

Такса: 44.77 лв./ 22.22 euro

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com