МАГИЯТА НА МЕРЛИН

Възраждане и активиране на магията в себе си.

Този символ дава защита на всички нива. Той активира магията във вас, която сте забравили от дълго време.

 

Символът на огъня представлява огнище и дом, чистота. Но също така и селемент, който разрушава негативните енергии. Той носи пречистване на всяка негативност. Символът притежава енергията на елемента огън. Призовавайки елемента на огъня получаваме кураж и сигурност. Визуализирайте го , за да преодолеете страховете и симненията си. Изчиства негативната енергия и ни дава защита.

Елементът Въздух е нашият дух. Той символизира Вселената и духа, който създава всичко живо. Елементът Въздух има връзка с ума и разума. Въпреки това носи защита от невидими сили и субекти. Всяко място или лице може да бъде защитено със Светлина и елемента въздух, дори цели райони.

Елементът вода е велика сила. От водата е роден животът. Водата символизира чистота, прераждането, тя може да ви помогне за зареждане с енергия. Водата има много Духовна сила. Тя носи креативност и вдъхновение.

Елементът Земя символизира женствеността, тялото, природата, плодородието. Елементът носи в себе си изобилието във всички области и просперитет. Елементът Земя е основният материал за изграждане на нашият дсом Земя. Елементът носи защита и плодородвие. Той е символ на майчинството.

Елеменът на Духа трансформацията на  тъмнината във Светлина. Той символизира Духа, промяната, трансформацията.

 

Такса: 37.77 лв./ 17.77 euro

 

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com