РЕЙКИ

РЕЙКИ системата е духовна работа със Светлината в най-истинският смисъл на думата. Тя произхожда от източниците на живота и от там по поръчение на силата на твореца се насочва към нас чрез Дай Мариши Тен, Великата богиня и Даиничи Ньорай, Великият бог, двете най-висши индивидуални духовни същества. Любов и Светлина, женската и мъжката страна на творческата сила, на божественото, се съдържат в Системата за естествено лечение на Усуи.

 

От нас зависи дали сме готови да поемем отговорност и да отстраним трудностите, които сами сме си докарали  в този хубав свят. От нас зависи дали разбираме, че по своята природа ние сме божествени и , че затова сме в състояние да овладеем и най-големите предизвикателства, ако се позовем на това свещенно наследство.

 

Светите създания, боговете и ангелите ще стоят неотклонно до нас, ако знаем достатъчно, а се нуждаем от помощ. Все пак без нашето участие работата няма да бъде свършена. Творческата сила помага на този, който си помага сам. Защото той поема отговорност – едно наистина божествено качество – и трогнат от любовта  към живота и към съществата на света – друго божествено качество – предизвиква доброто. Това, което не може да направи така стремящкия се, се опрощава от божествените същества,у ако той отправи към тях молитвите си.

 

Рейки може да ни помогне да сме в състояние да използваме това наследство съзнателно и практически.

 

В днешно време е много важно да разполагаме с мощни инструменти за разпространението на божесвените сили в този свят. Само по този начин могат да бъдат решени наистина огромните проблеми и да се хармонизират трудностите, които хората сами са си създали и от които днес страдаме все повече. Не намерим ли изхода от спиралата на разрушението на околната среда и на вътрешния ни мир, в рамките на няколко столетия няма да има вече човешка култура, в която да може да се живее добре, или може би въобще няма да има хора. Такова бъдеще ние  не желаем. С любов и разбиране и с така често изпитваната от духовни хора „помощ от горе” ще бъде възможно да насочим кормилото в друга посока.

 

ПОСЛАНИЯ

06.05.2011 21:05
Скъпи деца на Бога, обичаме ви и сме винаги с вас! Събитията, които изживявате и на които сте свидетели са част от пъзела, на картината на прехода. Всички очаквате разруха като земетресения, вулкани, войни, силни ветрове и съсредеточени в това губите същност - разрухата в човешките отношения,...

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com