ЛЪЧ НА ПРАВДАТА

 

Възнесеният Учител Иларион, възлюбленинят Архангел Рафаил и Архиереа Майка Мариа, всички те се отнасят към Петия Лъч и предлагат на света нова и необичайно силна настройка, известна като Вливане на Лъча на Правдата.

Вливането на Лъча на Правдата влияе изключително благоприяртно върху емоционалното благосъстояние на човека.

Всички те са били известни винаги като божествени ангели на целителите.

В неотдавнашен ченелиг те пожелаха да напомнят на човечеството за тяхната готовност да подържат хората на емоционално ниво.

Лъч на Правдата ™ от Иларион, Рафаил и Майка Мария е непосредствено свързан с Божественото Емоционално изцеление. Тази троица може да даде могъща подръжка на тези, които пожелаят.

Ето само няколко примера за това къде могат да помогнат: Ако вие сте загубили любим  човек и сте очорчени, или сте приключили трудна връзка, загубили сте работата си, или се страхувате, или се сърдите, или вие причинена вреда,..., независимо каква е вашата емоционална дилема Иларион, Рафаил и Майка Мария искат да ви помогнат.

 

Такса: 12.33 лв./ 8.88 euro

 

 

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com