ДУХОВЕН КОН РЕЙКИ

Това е Рейки система за духовно израстване  и усилване -Духовен Кон,който ще се грижи за вас и ще ви направлява във вашите Астрални и Духовни пътешествия.Тази инициация отваря Третото око и психичните центрове, а също помага за усилване  на вашите способности.Вие ще бъдете водени през астрална медитация ,която няма ограничения във времето и пространството,това също така ще бъде духовно пътуване с нови открития.Ще получите информация как да използвате тези енергии за  усилване на  съзнанието си ,как да подобрите живота си, как да се свържете (срещнете) с тези които са преминали отвъд.Вашият Духовен Кон ще ви пренася безопасно в миналото,бъдещето и други реалности за да получите напътствия и мъдрост.Така ще можете да направите живота си по-добър,да се излекувате или да решите важни проблеми.

 

 

 

Духовният Кон главно се явява като бял кон,но може да е и с всеки друг цвят- син,лилав или зелен.Понякога тези благородни коне откриват и разгръщат крилете си,друг път не.Тяхното появяване може да е малко призрачно на моменти-те съществуват в етера все пак.Могат да ви говорят или просто да комуникирате чрез телепатия,а могат и изобщо да не ви проговорят.Духовният Кон винаги ще ви закриля в астралните и духовни пътешествия и ще ви върне безопасно във вашият свят.Духовният Кон ще ви пренесе в други светове ,други времена,ще яздите вашият Кон ,за да отидете където пожелаете на всяко място и всяко време.Не се притеснявайте че ще се загубите ,защото вашият Духовен Кон знае пътя до там и обратно.

 

В системата се използват символи.

 

Такса: 16.77 лв./9.99 euro

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове
Дани Аргирова
0876424449
reikishcoolcenter@gmail.com